KOOTS

WAT DOET KOOTS

KOOTS maakt ontwikkeltrajecten voor individuen, teams & groepen. duurzame ontwikkeltrajecten. het optimale halen uit jezelf, het team & de organisatie.

ontwikkelen met KOOTS kan via assessments, brainstorms, training, coaching & teamcoaching. een ontwikkeltraject wordt in overleg samengesteld, altijd gebaseerd op de behoefte om van de huidige situatie naar het gewenste resultaat te komen. altijd rekening houdend met het potentieel, de beschikbare tijd & –middelen & altijd gericht op zo snel mogelijk verder zonder KOOTS.

KOOTS traint op kennis & kunde van sociale- & communicatieve vaardigheden, coacht op competenties & talenten in het kader van instroom, doorstroom & uitstroom. KOOTS coacht teams om optimaal samen te werken & meet de ontwikkelbehoefte met assessments. KOOTS ontwikkelt ‘out of the box’ denken met creatieve brainstormsessies. alle ontwikkeltrajecten kunnen incompany of extern worden georganiseerd.

WIE IS KOOTS

KOOTS is opgericht door ottilie kranenburg, arbeids- & organisatiepsycholoog, trainer & coach. zij is de vaste waarde van KOOTS. ottilie is verbonden aan de universiteit van amsterdam & aan de tc university, een post hbo opleidingsinstituut dat mensen opleidt tot trainer & coach. daarnaast voert zij op projectbasis opdrachten uit als trainer, coach & teamcoach. dit doet ze voor organisaties in de profit- & non-profit sector.

opdrachtgevers waarderen haar inbreng omdat deze resultaatgericht is, ze over een uitgebreid repertoire beschikt, gemakkelijk aansluit & op een no-nonsens manier samenwerkt. ottilie is creatief, enthousiast & betrokken. ontwikkelen is haar passie. zowel het begeleiden van anderen in ontwikkeling- & veranderprocessen als het plezier dat ze beleeft aan zelf blijven ontwikkelen.

HOE DOET KOOTS HET

ontwikkelen met KOOTS kent de volgende stappen:

  1. alles start met een eerste gesprek, tijdens dit gesprek zal uitgebreid worden ingegaan op de ontwikkelbehoefte
  2. KOOTS adviseert welk ontwikkeltraject passend is (assessments, training, teamcoaching, coaching, brainstorms)
  3. in overleg wordt een planning gemaakt gericht op een optimaal resultaat 
  4. vooraf worden meerdere evaluatiemomenten ingepland om het rendement van de samenwerking te vergroten
  5. een aantal weken na de eindevaluatie van het traject vindt een follow-up sessie plaats om de focus te leggen op wat er goed gaat, wat beter kan & wat eventuele vervolgstappen zijn

WAT DRIJFT KOOTS

KOOTS heeft passie voor ontwikkeling. plezier om anderen te begeleiden in hun ontwikkeling & plezier om zelf te blijven ontwikkelen. ontwikkelen door te inspireren & dromen vorm te geven.

voor KOOTS zit ontwikkeling in een nieuw inzicht, een stap, een detail, soms in sprongen maar altijd vanuit de overtuiging dat het niet groot hoeft te zijn om groots te voelen. KOOTS weet hoe leuk & lastig het kan zijn om te ontwikkelen & hoeveel het oplevert om los te laten.

KOOTS is ervan overtuigd dat je alles in je hebt om eigen successen te boeken & dat je in essentie weet wat goed & belangrijk is voor jezelf, het team of de organisatie. vanuit dit enthousiasme wil KOOTS delen & anderen inspireren te ontwikkelen & dromen vorm te geven.

WAAROM KOOTS INHUREN

KOOTS is een jong bedrijf met ambitie & met een groot netwerk binnen de branche. KOOTS houdt van kwaliteit & werkt vanuit een wetenschappelijk kader. KOOTS werkt alleen met gediplomeerde & gecertificeerde professionals. KOOTS houdt het graag duidelijk & simpel. KOOTS vindt inhoud & vorm belangrijk.

KOOTS heeft ervaring met grote & kleine organisaties, nationale bedrijven & multinationals, startende & gevestigde ondernemingen in de profit-, semi-profit- & non-profitsector. KOOTS houdt van praktische toepasbaarheid van theorieën, modellen, tools, methodieken & interventies. wat werkt, werkt. daar gaat het om.

opdrachtgevers waarderen de inbreng van KOOTS omdat deze resultaatgericht is, KOOTS over een uitgebreid repertoire beschikt, gemakkelijk aansluit & samenwerkt op een no-nonsens manier.

wil je meer informatie of sparren met KOOTS over jouw situatie? bel 035 887 4481 dan maken we een afspraak voor een kop koffie. mailen kan natuurlijk ook: koffie@koots.nl